Distilasyon Nedir ? Buhar damıtma yöntemi, bitkisel materyallerden uçucu yağlar ve hidrosoller elde etmek için kullanılan bir distilasyon tekniğidir. Bu süreçte, bitki materyali ya direkt olarak buharla veya sıcak su içinde buharla temas ettirilir. Buhar, bitkisel materyalin içindeki uçucu bileşenleri buharlaşmaya zorlar.
Papatya Suyu
Mamül Bileşimi: Papatya Suyu (Matricaria recutita leaf water)
Su buharı distilasyonu ile papatya uçucu yağı çıkarılırken elde edilen % 100 saf papatya suyudur.
Koruyucu, esans ve katkı maddesi içermez, içeriğindeki papatya yağı kendinden koruma sağlar.
Kullanım Şekli:
Cildinizi temizledikten sonra yüzünüze sprey aparatı yardımıyla sıkabilir veya pamuğu nemlendirerek yüzünüze tonik olarak uygulayabilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.